Zij waren wél op de afspraak in Oostenrijk: Clubfans zorgen voor prachtig tafereel

Instagram rumbutchan

Dat Club Brugge gisteren zwaar met de billen bloot ging in Europa lag hoegenaamd niet aan de fans. De meegereisde supporters zorgden in het bezoekersvak immers voor een fraai schouwspel ter ondersteuning van de spelers.

22 februari 2019 13:32 - “Traditie sinds 1891”, stond er te lezen op een knap spandoek van North Fanatics 13. Een duidelijke sneer ook naar tegenstander Red Bull Salzburg, dat niet meteen een traditieclub is en daardoor ook veel aversie opwekt in Europa. Als toemaatje pakten de circa 2.000 fans ook nog eens uit met een schitterende vlaggenactie, zo kleurde Salzburg mooi blauw en zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.