Zoals verwacht: dure vogel Rezaei klaar voor rentree

Ivan Leko heeft vanavond zijn selectie wereldkundig gemaakt voor de ‘Slag om Vlaanderen’ van morgen tegen AA Gent. Meest opvallende naam in de 20-koppige kern is die van Kaveh Rezaei.

02 februari 2019 22:32 - De Iraanse spits, die afgelopen zomer overkwam van Charleroi voor maar liefst 5 miljoen euro, is weer helemaal fit en heeft een geslaagde trainingsweek achter de rug. Ivan Leko acht de 26-jarige aanvaller dan ook klaar voor de strijd. De kans dat Rezaei in de basis start, is echter heel klein.

Zoek morgen vooral ook niet naar Marvelous Nakamba. De Zimbabwaanse stofzuiger op het middenveld is geschorst na zijn uitsluiting van vorige week op het veld van KV Oostende. Afwachten hoe Leko zijn afwezigheid zal opvangen. Kiest hij voor Mats Rits of schuift hij Sofyan Amrabat opnieuw een rijtje vooruit? Nog een nachtje slapen en we weten het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.