Zomertransfer schittert bij blauw-zwart, máár: “Dat knaagde enorm aan hem”

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Als er één speler is die tegenwoordig grote sier maakt bij Club dan wel Siebe Schrijvers. De 22-jarige schaduwspits vindt vlotjes de weg naar doel en doet de ploeg ook beter draaien met zijn technisch vaardige voetjes en flitsende acties tussen de lijnen. Al was het begin zeker niet makkelijk…

03 februari 2019 11:44 - De kapitein van de Belgische beloften hakte afgelopen zomer een moeilijke, maar vooral belangrijke knoop door: hij verliet het vertrouwde Genk om nieuwe lucht te kunnen opsnuiven in Brugge. Na een sterke voorbereiding belandde Schrijvers echter vaker dan hem lief was op de bank.

“Dat hij scoorde, maar toch niet vaak speelde, knaagde enorm aan hem”, vertelt jeugdvriend en ex-ploegmakker Dominic Sabbadini in de weekendeditie van HLN. “Na de matchen was hij nukkig. Hij wist niet waarom hij niet speelde. Toen we elkaar berichtjes stuurden, reageerde hij niet zoals anders.” Het kan verkeren, nietwaar?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.