Zou hij straks dé ideale vervanger zijn voor Wesley? “Hij is een completere spits”

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

De kans dat Wesley Moraes ook volgend seizoen nog in Jan Breydel te bewonderen is, lijkt relatief klein. Club Brugge moest de voorbije transferperiodes de boot al afhouden voor de Braziliaanse bonk en dus wordt het zo stilaan tijd om uit te kijken naar een vervanger.

28 februari 2019 10:54 - Yannick Ferrera is alvast wild van Yohan Boli, de Belgische coach had de in Frankrijk geboren Ivoriaan onder zijn hoede bij STVV en breekt een lans voor de aanvaller die de laatste tijd hoge ogen gooit: “Boli is een completere speler dan Wesley. Ik zeg niet beter, maar completer. Hij kan met zijn rug naar doel spelen omdat hij redelijk stevig is en hij is ook geen 1m95, dus hij is redelijk mobiel en snel als hij diep moet lopen”, klinkt het bij VISTA!

“Hij kan ook afwerken en is dan ook completer, zou ik zeggen. Ik heb hem een paar maanden gehad bij STVV en hij had toen een heel goeie mentaliteit. Yohan werkte heel hard op training en ik vermoed dat dat nu nog altijd het geval is, anders zou hij nu dit niveau niet halen. Zijn grootste probleem was zijn lichaam, dat kon in de eerste 2 à 3 seizoenen de fysieke load nog niet aan. Dit seizoen is hij weinig of niet geblesseerd en hij zit al aan 12 goals. En het is nog niet gedaan, hij zou tot 15 of 20 kunnen gaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.