‘AC Milan jaagt (voorlopig?) niet meer op Danjuma, maar andere Europese grootmacht ligt nu op de loer’

© Glenn Bogaert

Hij is nog maar pas terug fit na vijf maanden inactiviteit, maar toch gonst het alweer van de transfergeruchten rond Arnaut Danjuma. Zo zou onze Nederlandse flankaanvaller met de fluwelen en staalharde traptechniek tegenwoordig op de radar staan van Liverpool.

24 maart 2019 12:39 - De 22-jarige Danjuma deed begin dit seizoen meteen Anthony Limbombe vergeten en zijn indrukwekkend seizoensbegin met als uitschieter zijn fabelachtige treffer in de Champions League op het veld van Atlético Madrid deed meteen een belletje rinkelen bij Europese topclubs.

AC Milan toonde afgelopen winter al concrete interesse, maar zou op dit moment niet meer van plan zijn om de forcing te voeren. Dat betekent evenwel niet dat er geen andere Europese (top)clubs op de loer liggen want nu zou Liverpool, althans toch volgens Anfield HQ, onze winger volgen.

Of The Reds van Jürgen Klopp, die in de Premier League nog volop meestrijden voor de hoofdprijs, effectief een bod zullen uitbrengen tijdens de komende zomermercato zal hoogstwaarschijnlijk afhangen van het vormpeil dat Danjuma nog kan bereiken en etaleren in de komende 10 matchen in play-off 1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.