Analist onder de indruk van kampioen: “Leko belooft hete titelstrijd en dat lijken geen loze woorden”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Met een klinkende 0-4 zege op het veld van Eupen bewees Club Brugge dat het na een seizoen met ups en downs toch weer helemaal klaar is om mee te strijden voor de hoofdprijs. En dat is ook analist Wim De Coninck absoluut niet ontgaan.

16 maart 2019 10:21 - In Sport/Voetbalmagazine van deze week steekt de ex-doelman zijn lof voor blauw-zwart niet bepaald onder stoelen of banken: “Club waande zich in de speeltuin aan de Kehrweg. Hans Vanaken maakte twee heerlijke goals na knap combinatievoetbal en zette met zijn dertiende assist Krépin Diatta op weg naar diens eerste goal”, klinkt het bewonderend.

“De Gouden Schoen lijkt in vorm met april en mei in zicht. Ivan Leko belooft een hete titelstrijd en dat lijken geen loze woorden. Club groeit naar zijn beste vorm. Ruud Vormer vindt voetbalvreugde terug, Thibault Vlietinck is een pak vaster dan Dennis, Diatta is de belofte van het jaar en met Mats Rits heb je meer sleutel op de deur dan met Marvelous Nakamba. Als Wesley nu nog zijn nukkigheid kan omzetten in positieve energie…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.