Belgische trainer geeft toe: “Ik had niet verwacht dat Vanaken zo zou kunnen presteren bij Club”

Hans Vanaken (Club Brugge - Anderlecht)

Op enkele jaren tijd is Hans Vanaken uitgegroeid tot een van de beste spelers in onze competitie, wie had dat durven denken toen de lange Limburger met de gouden voeten nog in tweede klasse actief was bij Lommel United en in de schaduw van het hoofdtoneel speelde.

17 maart 2019 14:42 - Ook Yannick Ferrera moet toegeven dat de ontwikkeling van de intussen 26-jarige spelmaker straf is: “We mogen niet vergeten dat Hans zes jaar geleden nog in tweede klasse speelde. Ik moet eerlijk zeggen: toen ik hem jaren geleden zag spelen, vond ik hem een heel goeie speler, maar ik had niet verwacht dat hij zo zou kunnen presteren bij Club. Het is ongelooflijk”, erkent de ex-coach van Standard en KV Mechelen bij Bingoal.

Ex-Clubspeler Lorenzo Staelens vult aan: “Ik denk dat Hans nu toch aan de oppervlakte is gekomen om zijn stempel te drukken op het Belgisch voetbal. Hij is een van de belangrijkste spelers in België en hij kan Brugge kampioen maken, maar ik denk dat hij ook weet dat dit ergens zijn hoogtepunt is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.