Betaalt Cercle nu mee voor nieuwe grasmat of niet? De beslissing is genomen

In play-off 1 zal Club opnieuw op een puntgaaf veld kunnen voetballen. De huidige abominabele grasmat wordt normaal gezien eind deze week nog afgevoerd. Hamvraag was nog of Cercle een financiële bijdrage zou leveren en intussen is de kogel door de kerk.

20 maart 2019 09:22 - Volgens Het Nieuwsblad zal groen-zwart wel degelijk geld op tafel leggen voor een nieuw biljartlaken in het Jan Breydelstadion. Hoeveel Cercle precies zal bijdragen, is vooralsnog onduidelijk. Op dit momenten lopen de onderhandelingen nog volop.

Vorig seizoen betaalde de stadsgenoot de helft van de totale kostprijs voor een nieuwe grasmat en het kreeg toen de garantie dat die drie jaar dienst zou kunnen doen. Een iets te optimistische inschatting dus, maar Cercle is desondanks toch bereid om een spreekwoordelijke duit in het zakje te doen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.