Boskamp ziet werkpunt bij Wesley: “Dat ontbreekt bij hem”

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

Wesley Moraes scoorde dit seizoen 10 keer in 28 competitiewedstrijden. Volgens Johan Boskamp is dat te weinig voor de spit van Club Brugge.

27 maart 2019 14:07 - Boskamp geeft wel toe dat de Braziliaanse aanvaller een nuttige kracht is voor Club Brugge. “Wesley is door zijn fysieke capaciteiten wel heel nuttig voor Club Brugge, maar bij de Braziliaan ontbreekt het aan scorend vermogen.”

“Hij lijkt ook vaak met zijn gedachten op een andere planeet te zitten”, vervolgt Boskamp. “Club heeft een aantal keer duur puntenverlies geleden en dat kwam onder meer omdat het er bij Wesley niet uitkwam.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.