Breekt Club straks eigen transferrecord om smaakmaker uit JPL te strikken?

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Een van de absolute uitblinkers in de Jupiler Pro League dit seizoen is Theo Bongonda. De dribbelvaardige flankaanvaller van Zulte Waregem kan fraaie statistieken voorleggen en lijkt klaar voor een stap hogerop. Club Brugge zou alvast een oogje hebben op onze 23-jarige landgenoot.

13 maart 2019 19:46 - 8 goals en 9 assists in 27 competitiematchen, de cijfers van Bongonda zijn behoorlijk straf en de technisch onderlegde winger van Essevee is dan ook goed op weg om net als onze Hans Vanaken de fameuze ‘double double’ te realiseren oftewel het laten optekenen van minstens 10 goals en 10 assists.

Volgens Het Laatste Nieuws staat het vast dat Theo Bongonda straks opnieuw een stag hogerop zet en de krant meldt dat met Club Brugge en Anderlecht twee Belgische topclubs op de loer liggen.

Enig struikelblok: het stevige prijskaartje. Zulte Waregem droomt immers van een recordsom en dat zou betekenen dat blauw-zwart straks het pas vorige zomer gevestigde clubrecord van 5 miljoen euro voor spits Kaveh Rezaei zou moeten breken. Of die bereidheid er is, valt af te wachten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.