Brugse beloften krijgen opdoffer te verwerken op prestigieus toernooi

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

Niet alleen voor ons A-elftal zijn het belangrijke weken, ook onze beloften staan op scherp. Zij nemen momenteel deel aan de Viareggio Cup, een prestigieus en vermaard toernooi op Italiaanse bodem.

12 maart 2019 22:13 - Onze jonkies hebben hun eerste wedstrijd al achter de rug en die is uitgedraaid op een ontgoocheling. De talentvolle youngsters van coach Rik De Mil slikten tegen Bologna een nipte nederlaag door een laat en zuur penaltydoelpunt. Cyril Ngonge en co krijgen nu tegen de komende opponenten Viareggio en Ternana de kans om orde op zaken te stellen.

Voor de beloften van Club kwamen volgende jongens in actie: Shinton, Schoonbaert, Van Der Bremt (61’ Fadiga), Fuakala (90′ Baeten), Voet, Van Acker (90′ Dendoncker), Ugur (61′ De Wolf), Van Den Keybus (79′ Appiah), De Clerck (46′ Deketelaere), Ngonge en De Kuyffer (61′ De Kuyper).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.