Brugse U21 pakken tweede zege op prestigieuze Viareggio Cup en stoten door

Na een nederlaag tegen Bologna en een klinkende zege tegen thuisploeg Viareggio moesten onze beloften aan de bak tegen Ternana. En met succes want de blauw-zwarte jonge garde haalde het met 3-1 en mag zo een vervolg breien aan de avonturen op de prestigieuze Viareggio Cup.

© Glenn Bogaert

16 maart 2019 01:30 - De Brugse doelpunten werden gescoord door Charles De Ketelaere, Thomas Van den Keybus en Thibo Baeten. In het slot van de match slikte Club nog een doelpunt, maar de tweede overwinning in de poule kwam niet meer in het gedrang. Door de extra driepunter stoten onze U21 van trainer Rik De Mil samen met groepswinnaar Bologna door naar de volgende ronde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.