Clement houdt druk slim af: “Club is voor mij titelfavoriet, al de andere ploegen zijn outsiders”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Is het sluw of gewoon eerlijk? Moeilijk te zeggen, maar voor Philippe Clement is niet zijn Genk de grote favoriet voor de titel. Onze oud-speler en voormalige T2 schuift zijn ex-club Club Brugge naar voren als dé te kloppen ploeg.

17 maart 2019 11:45 - “We starten zeker als eerste aan play-off 1, dat is heel belangrijk. Als we op het einde van de rit met gelijke punten eindigen, zijn wij toch in het voordeel. En wat voor mij het allerbelangrijkste is: we zijn zeker van Europees voetbal”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Wij hebben onze doelstelling voor dit seizoen al bereikt. In mijn ogen hebben wij enkel nog maar te winnen in de play-offs. Op STVV na heeft iedereen een groter budget dan Genk en kunnen die ploegen met een volledige kern aan de play-offs beginnen”, houdt Clement de druk af.

“Zoals de zaken nu liggen, is Club voor mij de titelfavoriet, al de andere ploegen zijn outsiders.” Zoals de kaarten voorlopig geschud zijn, bedraagt het verschil tussen Genk en Club straks drie punten: “Ik denk dat als ze in Brugge moet kiezen tussen drie punten achterstand of de hele play-offs zonder Vanaken moeten afwerken, die keuze snel gemaakt zou zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.