‘Club Brugge wil ex-smaakmaker van Anderlecht terug naar België halen’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Het einde van het seizoen 2018-2019 nadert alweer met rasse schreden en nu de play-offs zo stilaan in volle aantocht zijn, kunnen de clubleiders alweer beginnen met hun huiswerk voor volgend seizoen. Blauw-zwart zou bijvoorbeeld al een opvallend offensief target op het oog hebben.

08 maart 2019 12:52 - Zo maken Turkse media gewag van Brugse interesse in Henry Onyekuru. Die kennen we natuurlijk nog beter van zijn geslaagde en trefzekere avonturen bij KAS Eupen en Anderlecht.

De Nigeriaanse (flank)aanvaller is momenteel op huurbasis aan de slag bij de Turkse topclub Galatasaray, maar is tot nader order nog steeds eigendom van het Engelse Everton.

Henry Onyekuru Team van het Seizoen

Volgens Fanatik zou de pijlsnelle en doelgerichte Onyekuru in de Turkse grootstad Istanbul evenwel niet meer in de toekomstplannen passen van trainer Fatih Terim.

Club Brugge zou vorige zomer al een bod uitgebracht hebben op het 21-jarige goudhaantje en lijkt zich – althans volgens de Turken – nu opnieuw in de strijd te gaan moeien.

Onyekuru heeft alvast het voordeel dat hij zowel op de flank als (diep) in de spits uit de voeten kan, een bruikbaar profiel. Dit seizoen was de speler die twee jaar geleden doorbrak bij Eupen al goed voor 9 goals en 2 assists in 22 competitiewedstrijden in de Turkse Süper Lig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.