Club maakt bekend hoeveel trouwe fans hun abonnement al verlengden aan voordeeltarief

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Supporters van blauw-zwart krijgen van Club een uitgelezen mogelijkheid om nu al hun abonnement te verlengen. De speciale vroegboekperiode loopt intussen al een poos en intussen heeft de uittredende landskampioen wereldkundig gemaakt hoeveel fans al zeker zijn van hun zitje voor volgend seizoen.

04 maart 2019 20:14 - Op de officiële website van Club Brugge lezen we dat reeds 3.000 hondstrouwe fans hun abonnement voor de voetbaljaargang 2019-2020 beet hebben.

Geen toeval natuurlijk want wie nu al zijn abonnement verlengt, kan rekenen op een korting tot 20 euro. Daarnaast krijgen de vroege vogels ook een gepersonaliseerde versie van het jaarlijkse geschenk.

Wie nog wil genieten van de voordelige vroegboekformule moet zijn FCB-seizoenskaart wel verlengen voor maandag 18 maart 2019. Met andere woorden: u hebt nog twee weken de tijd om de knoop door te hakken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.