Clubfan lanceert speciale oproep én doet meteen ook straffe belofte aan wie hem wil helpen

Brugse noordtribune (Club Brugge - Standard)

Heel wat Clubsupporters hebben nu al hun abonnement verlengd en er zullen er straks ongetwijfeld nog veel volgen. En dan zijn er ook nog enthousiaste fans die voor het eerst een seizoenskaart voor 15 thuismatchen plus nog eens vijf stuks in play-off 1 willen bemachtigen.

28 maart 2019 10:14 - Een van die supporters die voor het eerst een abonnement wil bemachtigen, is Kevin Debruycker. De 25-jarige Clubfan doet op het blauw-zwarte forum Stamnummer 3 een in het oog springende oproep.

“Ik heb een beperking en woon in het Dominiek Savio Instituut in Gits. Ik ben van plan om vanaf volgend seizoen een abonnement te nemen op Club en dus ben ik op zoek naar iemand die met mij mee wil. Ik zal jouw abonnement betalen”, klinkt het genereus.

“Wat kan je verwachten dat je gaat moeten doen? Mij komen halen en terugbrengen. Mij eten en drinken geven. En het belangrijkste natuurlijk: samen heel veel plezier maken. Als je meer informatie wilt, mail dan naar kevinclubzotje@gmail.com.” Wie helpt deze supporter uit de nood?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.