Clubfans sparen uitgesloten ex-speler niet: “Vadis is de mol olé olé” en “We zijn op zoek naar Odjidja”

© Play Sports

Voor Vadis Odjidja werd het geen leuke terugkeer naar Jan Breydel. Onze ex-middenvelder mocht halfweg de eerste helft al inrukken na een gemene ingreep op Wesley en werd flink op de korrel genomen door de thuisfans.

31 maart 2019 21:57 - Dat Vadis 5,5 jaar het shirt droeg van blauw-zwart en nu uitkomt voor een van de grote rivalen ligt duidelijk nog stevig op de maag bij de supporters van blauw-zwart en die lieten dan ook niet na om hun vroeg uitgesloten ex-speler te jennen.

“Op zoek naar Odjidja, we zijn op zoek naar Odjidja!” en “Wij willen Vadis zien!” Maar daar bleef het niet bij, toen laat in de tweede helft reclame voor het populaire televisieprogramma De Mol op de grote schermen verscheen, was het hek helemaal van de dam: “Vadis is de mol olé olé!”, klonk het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.