Danjuma kan in allereerste seizoen in België al meteen mooie individuele prijs winnen

Twitter Club Brugge

De Gouden Schoen die kennen we al, maar de Ebbenhouten Schoen die moet nog uitgereikt worden. Intussen zijn de vijf genomineerden bekend die straks kans maken op de individuele onderscheiding en er prijkt ook een sleutelspeler van Club Brugge op de shortlist. 

27 maart 2019 14:36 - Vorig seizoen ging Anthony Limbombe nog aan de haal met de prijs voor de beste voetballer van Afrikaanse origine op onze Belgische voetbalvelden. En ook straks zou het een Brugse linkerflankspeler kunnen zijn die met de trofee naar huis mag want Arnaut Danjuma werd genomineerd.

De kans dat onze 22-jarige winger ook effectief met de hoofdprijs aan de haal gaat, lijkt evenwel klein want de concurrentie is met Mehdi Carcela (Standard), Mbwana Ally Samatta (Genk), Landry Dimata (Anderlecht) en Yohan Boli (STVV) niet min. Op maandag 6 mei kennen we de laureaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.