De 0-4 door de ogen van blauw-zwarte fans: “Panda’s getemd en teruggebracht naar Pairi Daiza”

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

Een klinkende 0-4 demonstratie en niks dan uitblinkers bij Club zondag en ook op Twitter smulden de fans van het vertoon in de Oostkantons. Wij zorgen alvast voor een bloemlezing van de meest markante berichten op de sociale media van de blauw-zwarte aanhang.

12 maart 2019 12:23 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.