De woorden van Ivan Leko die Schrijvers deden stralen: “Fantastisch! Het bewijs dat men in mij gelooft”

Hij valt al maanden niet meer weg te denken uit de Brugse basiself en is zelfs goed op weg om topschutter van de club te worden. We hebben het over Siebe Schrijvers. Dat onze jonge Belg zo goed presteert, heeft veel te maken met het vertrouwen dat hij geniet van de technische staf.

31 maart 2019 10:19 - “Op Oostende speelde ik mijn beste match van het seizoen. Daarna heeft Ivan Leko nooit meer veranderd. Ik herinner mij dat de trainer tijdens de rust van die match in Oostende zei: ‘Alle ballen naar Siebe!'”

En het bleef niet bij die ene keer vertelt Schrijvers in Het Laatste Nieuws: “Ja het is nog gebeurd dat de trainer dat zei, maar dat wordt niet letterlijk bedoeld, hé. Jouw trainer horen zeggen dat alle ballen naar jou moeten, dat is natuurlijk fantastisch en het bewijst dat men in mij gelooft.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.