“Diaby! Diaby! Diaby!” Spits die vorige zomer door grote poort vertrok, geeft aftrap

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

De Clubsupporters worden vandaag extra verwend in Jan Breydel met het intussen traditionele fanfestival #ThanksFans. En bij blauw-zwart halen ze alles uit de kast om de vlam in de pan te jagen voor aanvang van de match tegen Moeskroen want er is ook nog hoog bezoek.

17 maart 2019 13:10 - Naast de festiviteiten die in het teken staan van onze fenomenale twaalfde man krijgt blauw-zwart namelijk niemand minder dan Abdoulay Diaby over de vloer. De Malinese pocketspits komt speciaal van Lissabon naar Brugge om de aftrap van onze laatste thuismatch te verzorgen.

Dat de 27-jarige aanvaller, die ook een verleden heeft bij Moeskroen, een warm onthaal zal krijgen van het publiek staat buiten kijf want hij had een groot aandeel in onze twee recente landstitels. In 2016 was Diaby goed voor 16 competitietreffers, vorig jaar trapt hij er dan weer 15 binnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.