Diaby maakte kort zijn rentree in Jan Breydel : “Mijn hart klopt voor Brugge”

© Club Brugge

Hoog bezoek afgelopen zondag met de komst van niemand minder dan Abdoulay Diaby. De 27-jarige pocketspits mocht de aftrap geven van de match tegen Moeskroen en had natuurlijk ook een boodschap voor de fans die hij de voorbije jaren geregeld verblijdde met zijn doelpunten.

20 maart 2019 20:39 - “Ik ben echt heel blij dat ik terug ben. Ik heb hier fantastische momenten meegemaakt, ook met de supporters”, liet de opgewekte Malinees optekenen. Intussen maakte hij het mooie weer bij het Portugese Sporting uit Lissabon: “Het is een hoofdstad dus alles is wel wat groter dan hier. Het is er ook warmer”, lacht Diaby zijn tanden bloot.

“Maar Brugge heeft ook zijn charmes, beide steden zijn goed.” En hoe zit het momenteel op sportief vlak? “Een club als Sporting wil elk jaar kampioen worden. We weten dat het niet simpel wordt want Porto en Benfica staan acht punten voor, maar we staan er. We gaan blijven vechten en ons best doen.”

De match Club Brugge-Moeskroen mogen bijwonen, was best wel speciaal voor onze pijlsnelle (club)topschutter van 2016 en 2018. “Het is tegen Moeskroen, een andere ex-ploeg van me, maar mijn hart klopt voor Brugge”, liet Diaby er geen twijfel over bestaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.