‘Diaby mag al na één jaar opkrassen bij Sporting en dat kan uitstekend nieuws zijn voor Club’

Abdoulay Diaby interview

Vorig zomer versierde hij na een sterk seizoen met 15 competitiegoals inclusief een titel een mooie transfer naar Sporting Lissabon, maar nog geen jaar later lijkt er voor Abdoulay Diaby al geen toekomst meer weggelegd bij de Portugese topclub, dat melden plaatselijke media.

24 maart 2019 10:46 - Als de 27-jarige Malinese spits, die voor circa 5 miljoen euro Jan Breydel verliet en in Lissabon een contract voor vijf seizoenen tekende, verkocht of verhuurd wordt, kan Club mogelijk een (tijdelijke) uitweg bieden, al zouden ook andere Belgische topclubs – zoals het Standard van zijn ex-coach Michel Preud’homme – op de loer liggen.

Abdoulay Diaby droeg drie jaar het shirt van blauw-zwart en had een groot aandeel in de landstitels van 2016 en 2018. De pijlsnelle en doelgerichte pocketspits kwam in zijn drie Brugse seizoenen 108 keer in actie en was in totaal goed voor 36 doelpunten. Hij kroonde zich in de kampioenenjaren ook telkens tot topschutter van de club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.