Echte Clubman overleden na strijd tegen slepende ziekte

Club Brugge is in rouw gedompeld vandaag want niemand minder dan Marcel Kyndt is niet meer na een dappere strijd tegen een slepende ziekte, dat lezen we op de officiële website van blauw-zwart.

Club Brugge sjaals

01 maart 2019 18:30 - De 85-jarige Marcel Kyndt kennen we beter als voormalig bestuurslid en gewezen ondervoorzitter van Club Brugge. Laatstgenoemde functie vertolkte hij van 1982 tot 2009. Al in 1975 trad hij als beheerder toe tot de Raad van Bestuur van de club.

“We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe”, luidt het op de website van Club Brugge. Ook wij willen bij dezen ons diepste en meest oprechte medeleven betuigen aan de familie van Marcel Kyndt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.