Eddy Snelders kijkt in zijn glazen bol en geeft aan waar hij Club straks ziet eindigen

Eddy Snelders (analist)

KRC Genk start komend weekend met vier punten voorsprong aan play-off 1, maar toch zijn niet alle kenners en analisten van oordeel dat de Limburgers straks ook de titel pakken. Eddy Snelders schuift Club Brugge naar voren als de toekomstige kampioen.

27 maart 2019 17:28 - Wie worden de nummers 1, 2 en 3 is de vraag die de analist van Sporza voor de voeten kreeg geworpen. “Wel, ik denk Club Brugge op één, Genk op twee en Standard op drie”, klinkt de voorspelling.

En daar hoort ook een woordje uitleg bij: “Club Brugge heeft enkele pijnlijke thuisnederlagen geleden, maar het is wel telkens weer overeind gekrabbeld. Genk en Club kunnen zich sowieso niet te veel misstappen meer veroorloven”, meent Snelders.

“Als Club Brugge in play-off 1 nog over Genk zou gaan, zou dat toch verdiend zijn, want dat zou betekenen dat het tegen zijn rechtstreekse concurrenten meer punten heeft gehaald.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.