Eviva Danjuma! Heel wat (jonge) fans zien hoe populaire flankspeler deel van groepstraining afwerkt

Vorige week kondigde hij zelf al aan dat zijn langverwachte comeback in de pijplijn zit en vandaag mocht Arnaut Danjuma onder grote belangstelling van de nieuwsgierige Brugse supporters een deel van de eerste groepstraining van de week afhaspelen.

© Glenn Bogaert

05 maart 2019 18:23 - Wanneer de 22-jarige winger exact zijn rentree zal vieren, dat is nog even koffiedik kijken. Zeker is wel dat zijn terugkeer nu écht wel dichtbij komt. Na enkele weken individueel labeur nam de Nederlandse international vandaag deel aan een pittig partijtje balbezit.

Vervolgens nam de explosieve flankaanvaller met het vernietigende schot wel wat gas terug, samen met Noah Fadiga mocht hij aan de zijkant van het veld aan de slag: de bal controleren, op snelheid rond de kegels en vervolgens na een een-tweetje keihard afwerken op doel.

© Glenn Bogaert
 © Glenn Bogaert

Na de training stonden heel wat in (krokus)vakantiestemming verkerende jonge fans de goedlachse en toegankelijke publiekslieveling op te wachten en was het tijd voor foto’s en handtekeningen. Ook Wesley trok flink wat tijd uit om de supporters te trakteren op een krabbel en een kiekje.

Nog dit: Stefano Denswil ontbrak vandaag op training. Brandon Mechele, Saulo Decarli en Thibault Vlietinck hielden het bij loopwerk. Daarnaast is het ook nog wachten op de tegen Genk uitgevallen Clinton Mata. De Angolese rechterflankspeler herstelt van een scheurtje in de hamstring.

© Glenn Bogaert
 © Glenn Bogaert
 © Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.