Extra opsteker voor Club: speler die dit jaar nog niet in actie kwam fit voor play-off 1

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Niks dan goed nieuws bij blauw-zwart vandaag want er is niet alleen sprake van de nakende rentree van Arnaut Danjuma, ook voor Matej Mitrovic schijnt er licht aan het einde van de blessuretunnel.

05 maart 2019 19:13 - De 25-jarige Kroatische verdediger kwam vlak voor de jaarwisseling voor het laatst in actie op het veld van Sporting Lokeren, maar verdween nadien van onze velden met een enkelblessure.

Volgens Het Laatste Nieuws zou onderzoek uitgewezen hebben dat de barst in de enkel van de fysiek imposante centrale pion prima geheeld is. Mitrovic zou ook al zonder krukken lopen en mag zich bijgevolg verheugen op een terugkeer in play-off 1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.