Feest voor 12de man draait uit op sisser: “Bedankt voor deze geweldige #ThanksFans, dit was beschamend”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Wat een feestavond voor de supporters ter afsluiting van de reguliere competitie moest worden, is uitgedraaid op een ware anticlimax. Club Brugge ging in Jan Breydel met 1-2 onderuit en dat was duidelijk niet naar de zin van de fans, die de prestatie tegen Moeskroen absoluut ondermaats vonden en na afloop hun gal spuwden op Twitter.

17 maart 2019 20:08 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.