Flitsende Diatta maakt zijn eerste goal en had speciale motivatie om te scoren

Krepin Diatta van Sarpsborg 08 naar Club Brugge

Zijn prestaties zijn al wekenlang om van te smullen, maar gisteravond lukte Krépin Diatta ook eindelijk zijn eerste doelpunt voor Club Brugge. De 20-jarige flankaanvaller zorgde in Eupen voor de belangrijke verdubbeling van de score en toonde zich na afloop dan ook bijzonder opgetogen.

11 maart 2019 20:59 - “Ik ben heel blij met mijn eerste goal voor Club Brugge, ik heb hier dan ook lang op gewacht. Assists uitdelen, lukte al, maar scoren nog niet”, aldus een stralende Diatta. “Ik hoop dat ik zo kan blijven voortdoen en probeer zoveel mogelijk bij te leren en zo snel mogelijk vooruitgang te boeken.”

De Senegalese winger, die uitkijkt naar de interlandbreak om het shirt van zijn land te kunnen aantrekken, had aan de Eupense Kehrweg ook een bijzondere motivatie om te scoren: “Toen ik mijn landgenoot en idool Sadio Mané zag scoren tegen Burnley heb ik gezegd: ‘Ik ga ook scoren vanavond.’ Ik wilde het veld niet verlaten zonder doelpunt”, citeert HLN onze parel.

Krépin Diatta heeft tot slot nog complimenten in petto voor Hans Vanaken: “Hij is de man die alles ziet. Zijn bal was perfect op maat en ik moest de klus enkel nog afmaken. Het samenspel met Hans verloopt prima. Hij begrijpt wat ik wil doen en omgekeerd kan ik zijn spel ook goed lezen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.