Geen zorgeloze aanloop naar opener PO1: Club ziet in één klap twee pionnen uitvallen

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Wie dacht dat Club Brugge op volle kracht play-off 1 zou kunnen aansnijden, komt toch enigszins bedrogen uit. Ivan Leko ziet in de aanloop naar de openingsmatch van zondag namelijk toch weer twee (basis)spelers uitvallen.

29 maart 2019 17:24 - Het gaat om Benoît Poulain en Thibault Vlietinck, volgens Het Laatste Nieuws komen De Franse centrale verdediger en onze Belgische flankspeler al zeker niet in actie tegen rivaal AA Gent.

De 31-jarige Poulain sukkelt met de achillespees en is mogelijk ook out voor de trip naar Anderlecht van volgende week donderdag. Vlietinck van zijn kant, op het einde van de reguliere competitie in de basis, sukkelt opnieuw met de heup.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.