Geert De Vlieger kijkt in PO1 uit naar prestaties van Bruggeling: “Ik verwacht dat hij zal ontploffen”

Geert De Vlieger (analist)

Het is bijna zover, de start van play-off 1. Ook Geert De Vlieger kijkt als analist reikhalzend uit naar de laatste rechte lijn van de competitie en ziet een speler van Club Brugge een absolute hoofdrol vertolken.

26 maart 2019 20:09 - Onze ex-doelman kreeg in de meest recente editie van De Zondag de vraag wie de revelatie wordt in play-off 1 en denkt meteen aan een sterkhouder van blauw-zwart: “Danjuma van Club Brugge, eindelijk terug na lang blessureleed”, klinkt het overtuigd.

“Hij toonde in het begin van het seizoen toch een serieuze meerwaarde. Ik verwacht dat hij zal ontploffen”, aldus De Vlieger. De analist van Play Sports beschouwt Club wel niet als dé te kloppen ploeg: “Ik zie Genk als favoriet en Club Brugge als grootste uitdager. Het belooft in ieder geval spannend te worden want de verschillen zijn niet groot.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.