Gelukkige verjaardag in de hemel Çoiske! “Hij stierf zoals hij leefde: op volle snelheid, genietend van het leven”

François Sterchele (Club Brugge)

14 maart is voor elke Clubfan een speciale datum, het is namelijk de verjaardag van onze betreurde speler François Sterchele. De in 2008 verongelukte publiekslieveling zou vandaag al 37 kaarsjes uitgeblazen hebben en dus is het tijd om even stil te staan bij de kleurrijke spits.

14 maart 2019 19:11 - Sterchele krijgt nog tijdens elke match van Club een eerbetoon in minuut 23, hét bewijs dat de charismatische goaltjesdief nog altijd in alle blauw-zwarte harten zit. En ook Jim Neyt is hem nog niet vergeten, de Clubsupporter eert de Waalse chouchou met een pakkend blogbericht.

“Hij stierf zoals hij leefde: op volle snelheid, genietend van het leven. Steeds op zoek naar nieuwe indrukken, de blik vooruit gericht. Het geeft geen zin om achterom te kijken, vond hij altijd. Hij was een zon, dus wat kon hem de regen deren”, schrijft Jim het treffend en herkenbaar neer.

“Laten we daarom vooral één ding niet vergeten: de lach van François, die in ieder zijn geheugen gegrift staat. Een ster was geboren, nu schitter je voor eeuwig aan onze blauw-zwarte hemel”, klinkt het emotioneel. Lees HIER de volledige boodschap van Jim Neyt, opgedragen aan nummer 23.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.