Geraakt Mechele op tijd (speel)klaar voor verraderlijke trip naar Eupen?

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Vorige week moest hij de thuismatch tegen zijn ex-club STVV overslaan door een schouderprobleem én een spierblessure, maar Brandon Mechele mag zondag wel hopen op zijn rentree tegen Eupen. Al wordt het wel een nipte bedoening.

09 maart 2019 11:07 - Begin deze week hield onze Rode Duivel het nog bij individueel loopwerk, hoe zit het twee dagen voor de match? Ivan Leko gaf gisteren wat toelichting tijdens zijn gebruikelijke perspraatje op vrijdag.

“We hebben morgen nog één training voor de boeg, waarschijnlijk haalt hij de selectie. We kennen allemaal het karakter van Brandon. Hij gaat altijd door het vuur en wil absoluut alles geven voor de club. Ik hoop dan ook dat hij kan voetballen zondag.” We duimen alvast voor onze verdediger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.