Gert Verheyen ooit trainer bij Club? “Hij wil die job niet krijgen, maar zelf afdwingen met prestaties”

Gert Verheyen (analist)

Het vertrek van Gert Verheyen bij KV Oostende sloeg vorige week in als een bom. Onze ex-speler gooide ontgoocheld de handdoek na een moeizaam en slopend seizoen, maar wat brengt de toekomst? Zowat iedereen is het er over eens dat de 48-jarige Verheyen een toptrainer in wording is en dus lijkt een kans bij een topclub niet zo vreemd.

14 maart 2019 18:05 - En wie topclub zegt en het spelersverleden van de voormalige Rode Duivel bekijkt, komt natuurlijk meteen uit bij Club Brugge. Maar is die stap in de nabije toekomst al aan de orde?

“Iedereen is daar precies over bezig, maar voorlopig is dat moeilijk in te schatten. Hij is coach geweest van de Belgische beloften en KV Oostende. Je mag niet vergeten dat er ook bij een topclub ergernissen en bepaalde limieten zullen zijn”, zegt Bram Lambert in de Krant van West-Vlaanderen.

“Laat Gert eerst eens iets neerzetten bij een ploeg waar hij kan presteren. Ik ben er ook zeker van dat hij momenteel niet met Club in zijn hoofd zit. Hij wil die job niet krijgen omdat hij Gert Verheyen is en omdat iedereen hem dat gunt. Neen, hij wil die plaats zelf afdwingen met prestaties”, besluit de commentator en presentator van Play Sports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.