Goed nieuws alom: basispion geraakt fit voor PO1, zondag grote rentree Danjuma?

© Glenn Bogaert

De Brugse ziekenboeg loopt zo stilaan helemaal leeg. Op Matej Mitrovic is het nog even wachten, maar voor het overige staan alle belangrijke spelers op het oefenveld. Ook Clinton Mata valt opnieuw buiten te bewonderen, als is hij wel nog niet klaar voor de match van zondag.

14 maart 2019 17:12 - De Angolese wingback viel in de topper tegen Genk uit en dat vlak na zijn belangrijke openingsgoal. Een scheurtje in de hamstrings was het spijtige verdict, maar intussen mag Mata al volop dromen van zijn comeback. Gisteren beperkte hij zich na de opwarming nog tot loopwerk, maar volgens HLN haalt onze sterke pion op de rechterflank sowieso het begin van PO1.

Wie we zondag misschien wél al kunnen bewonderen op het veld is Arnaut Danjuma. De voorbije weken was er al een en ander te doen over zijn grote rentree en die zit er nu eindelijk écht aan te komen. De Nederlandse winger en international van Oranje kon gisteren probleemloos de volledige training afwerken en wordt dit weekend dan ook in de selectie verwacht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.