Goed nieuws voor Leko, duo keert voor het eerst terug op een veld

Club Brugge gaat op jacht naar een nieuwe titel in Play-Off 1. Coach Ivan Leko krijgt alvast goed nieuws, want Matej Mitrovic en Marvelous Nakamba lieten zich voor het eerst op een veld zien.

27 maart 2019 14:58 - Het duo is al een tijdje geblesseerd en keerde eindelijk terug op een veld. Zowel Mitrovic als Nakamba werkten nog een individueel programma af. Een wedstrijd zal nog wel even op zich laten wachten.

Leko wacht ook nog steeds op vijf internationals. Loïs Openda (beloften), Sofyan Amrabat (gisteren met Marokko tegen Argentinië ­actief), Emmanuel Dennis (Nigeria), Krépin Diatta en Ethan ­Horvath (VS) zij nog niet op de club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.