Hebt u al gedoneerd? Dit bedrag heeft crowdfunding van sfeergroep al opgeleverd

Grote vlaggen Club Brugge (Club Brugge - Antwerp)

Vorige week maakten we al gewag van het opvallende initiatief van The Blues of F.C. Bruges om extra geld in het laatje te brengen voor bijkomende sfeeracties in PO1. Het initiatief, een crowdfunding, loopt intussen nog volop en wij geven al graag een stand van zaken mee.

21 maart 2019 18:59 - De sfeergroep die probeert van de leemte op te vullen die ontstaan is na het wegvallen van Blue Army zamelde tot nog toe 4.969,97 euro van de beoogde 6.000 euro in met het oog op nog minstens twee tifo’s tijdens de ongetwijfeld spannende en cruciale play-offs.

Afgelopen zondag werd tijdens de laatste thuismatch van de reguliere competitie tegen Moeskroen nog 850 euro ingezameld en dat allemaal met dank aan de vrijgevige Clubsupporters die er duidelijk iets voor over hebben om Jan Breydel straks weer om te toveren tot een heksenketel.

Wie nog niet heeft gedoneerd en ook graag een centje wil investeren in de sfeeracties die een positieve bijdrage moeten leveren aan onze ongetwijfeld intense titelstrijd heeft daar HIER nog tien dagen de tijd voor.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.