Hemels familiegeluk: Ruud Vormer en zijn Roos sturen zalig nieuws wereld in

Instagram Ruud Vormer

Op sportief vlak mag Ruud Vormer de laatste tijd absoluut niet klagen en ook op familiaal gebied gaat het onze kapitein voor de wind. En het kan uiteraard altijd nog een tikkeltje mooier en beter, zo is er gezinsuitbreiding op komst ten huize Vormer. 

07 maart 2019 21:51 - De 30-jarige Nederlandse middenvelder en zijn vrouw Roos verwachten een derde kindje, dat maakte Ruud vandaag zelf bekend via Instagram met een veelzeggende foto.

We zien een gezellig wintertafereeltje met in de hoofdrol zoontje Valente en dochtertje Julie op sneeuwstoeltjes en een derde, nog leeg, zitje kondigt de komst van een derde (blonde) telg aan.

“One more to adore”, klinkt het supertrots bij de Gouden Schoen van vorig jaar. Wij willen beide ouders langs deze weg dan ook een dikke proficiat wensen.

View this post on Instagram

One more to adore 👶🏼🔵❤️

A post shared by Ruud Vormer (@r.vormer) on

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.