Hola! Ruud Vormer pakt geheel verrassend uit met gloednieuw kapsel

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

Wie Ruud Vormer zegt, denkt aan blonde lokken die strak met een ferme kwak gel naar achteren zijn gestreken, maar dat beeld zullen we de komende periode niet meer terugzien. Onze kapitein heeft immers een gloednieuw kapsel.

16 maart 2019 15:17 - De 30-jarige Nederlandse middenvelder heeft zich – al dan niet speciaal voor play-off 1 – een nieuwe coupe aangemeten, wat vinden jullie van het resultaat? Morgen dus voor het eerst te bewonderen in de afsluitende thuismatch van de reguliere competitie tegen Moeskroen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.