Horvath krijgt kritiek: “Hij mist basiskwaliteiten waardoor hij telkens weer fouten maakt”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Vorig seizoen verdween hij uit doel na een aantal twijfelachtige tussenkomsten, maar anno 2019 is onze Amerikaanse keeper Ethan Horvath weer de onbetwiste nummer één in Brugge. Al is hij voor de buitenwereld klaarblijkelijk nog altijd een risicopatiënt.

30 maart 2019 16:08 - “Om kampioen te spelen, heb je een doelman nodig die matchen wint” merkt Jan Ceulemans op in Het Nieuwsblad. “En die heeft Club Brugge dus niet. Ethan Horvath is de minste van de zes keepers in play-off 1”, vult Eddy Snelders aan.

En ook Geert De Vlieger is nog steeds niet overtuigd: “Het keepersprobleem is echt niet opgelost in Brugge. Horvath mist basiskwaliteiten, waardoor hij telkens weer fouten maakt. Dan denk je: ‘Wat doet hij nu?!'” Eric Van Meir besluit kort: “Hij blijft onbetrouwbaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.