Horvath vertelt over zijn hechte band met werelddoelman: “Hij geeft mij wekelijks tips”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Op winterstage in Qatar was er voor Club Brugge even tijd en ruimte om te verbroederen met Bayern München, het grote FCB uit Duitsland. Ethan Horvath maakte alvast gretig van de gelegenheid gebruik om niemand minder dan Manuel Neuer te benaderen.

09 maart 2019 14:25 - En met succes want onze Amerikaanse doelman heeft enkele maanden later nog steeds contact met de Duitse werelddoelman, voor velen zelfs de beste ter wereld: “Op stage in Qatar hebben we lang gepraat. Niet zo heel veel over voetbal, wel over het leven in het algemeen. Sindsdien hebben we veel contact”, onthult Horvath in Het Laatste Nieuws.

“Als ik advies wil, kan ik bij hem terecht. Soms ben je nieuwsgierig en wil je verschillende meningen horen. Het gebeurt niet elke dag, maar af en toe stuur ik hem een videoclip en vraag ik wat hij ervan vindt. Wekelijks geeft hij mij tips en dat helpt mij enorm veel. ‘Probeer het beste te maken van wat er op je afkomt’, is een raad die mij Neuer mij altijd geeft.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.