Huh? Gelijkmaker met buitenspelgeur in derby is ‘Goal van de Maand’ bij Cercle

Opmerkelijke Twitterpost van Cercle Brugge: onze groen-zwarte buren pakken op hun sociale mediakanaal uit met de bekendmaking van de Goal of the Month of het Doelpunt van de Maand. En de winnaar is zowaar de 2-2 van Irvin Cardona tegen Club Brugge.

06 maart 2019 09:32 - Of het al dan niet een puntgaaf doelpunt is, laten we in het midden, maar de keuze is wél behoorlijk opvallend omdat de gelijkmaker van de Franse aanvaller van AS Monaco voor de nodige ophef zorgde. Er was immers sprake van een buitenspelgeurtje dat ook bij tal van analisten en waarnemers voor veel discussie en verdeeldheid zorgde. Bekijk hieronder nog eens de markante goal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.