Imponerende Vanaken bereikte in Eupen maar liefst twee fenomenale mijlpalen

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken was met twee goals en een assist dé grote man bij Club Brugge eergisteren, maar dat is nog lang niet alles. De Gouden Schoen bereikte aan de Kehrweg meteen ook twee in het oog springende mijlpalen die een extra tikkeltje aandacht verdienen.

12 maart 2019 10:17 - Onze 26-jarige dirigent zit intussen al aan 50 officiële doelpunten in het shirt van blauw-zwart en dat in zijn vierde seizoen in Brugge. En dat is nog niet alles want Vanaken was dit seizoen al 24 keer beslissend voor zijn team: 6 veldgoals, 5 elfmeters en ook nog eens 13 assists. Daarmee is de Gouden Schoen meteen de meest bepalende speler in de Jupiler Pro League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.