Ivan Leko bant alle twijfels rond onze Rode Duivel Mechele: “Hij is 100% fit”

De vorige thuismatch tegen STVV moesten we afwerken zonder Brandon Mechele, maar morgen zal onze centrale verdediger wel op het veld te bewonderen zijn. Het 26-jarige jeugdproduct is volgens Ivan Leko helemaal klaar voor de strijd.

16 maart 2019 15:51 - Mechele werd gisteren, samen met Hans Vanaken, opnieuw opgeroepen voor de Rode Duivels. Komt die selectie niet wat ongelegen gezien de recente ongemakken bij onze defensieve muur? “Dat schouderprobleem stelt zich al twee of drie maanden en twee weken geleden had hij ook een kleine spierblessure”, schetste Leko gisteren nog even de situatie.

“Maar Brandon is al tien dagen goed bezig. Hij heeft vijf à zes goeie trainingen achter de rug en speelde een prima match in Eupen. Iedereen weet dat hij ook met lichte pijn kan voetballen, speciaal voor zijn club. Brandon is dan ook iemand die perfect past bij het DNA van Club.”

Zal er de komende periode overleg gepleegd worden tussen de medische staf van de Rode Duivels en die van Club of is dat niet nodig? “Waarschijnlijk wel, maar Brandon is voor alle duidelijkheid 100% fit. Vanuit die optiek speelde hij zondag ook al in Eupen. Als hij niet 100% in orde is kan je altijd spreken van een risico links of rechts, maar als een speler topfit is dan moet hij gewoon voetballen”, verduidelijkt onze coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.