Jan Breydel nú al hopeloos uitverkocht voor 5 topmatchen in play-off 1

Een verrassing is het natuurlijk niet, maar straf is het toch wel: het Jan Breydelstadion is vijf dagen voor de eerste thuismatch in play-off 1 volledig uitverkocht en dat voor alle topwedstrijden voor eigen volk.

26 maart 2019 19:44 - “De Clubfans hebben zin in de Play-Offs en zijn klaar om te #BluvnGoan! Alle thuiswedstrijden zijn volledig uitverkocht, Jan Breydel zal opnieuw 5 keer daveren”, klinkt het enthousiast op de website van Club Brugge.

Eind vorige week al waren alle kaartjes voor de thuismatchen tegen Anderlecht, Genk en Antwerp de deur uit en intussen zijn ook de allerlaatste tickets voor de toppers tegen AA Gent – nu zondag – en Standard aan de man gebracht. Dat wordt dus vijf keer een topsfeer!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.