Jelle Vossen en Wesley hebben extra reden om straks flink te knallen in PO1

Jelle Vossen viert (Club Brugge - KV Mechelen)

Nog een paar dagen geduld en we kunnen er aan beginnen, die vermaledijde play-off 1. Elke Clubfan is alvast benieuwd naar het parcours dat blauw-zwart zal afleggen en hoopt dat alle spelers op scherp zullen staan om te knallen.

28 maart 2019 17:25 - Dat de motivatie bij onze spelers in het zenit zal staan na een eerder wisselvallig seizoen met de nodige ups en downs staat buiten kijf. Bij twee Bruggelingen in het bijzonder zal er evenwel nog een extra tikkeltje motivatie aanwezig zijn want zij kunnen straks een mijlpaal bereiken.

Eerst en vooral is er Wesley Moraes, die de titel van beste blauw-zwarte schutter in play-off 1 op de kop kan tikken. Momenteel prijkt José Izquierdo nog op één met 11 goals, maar onze Braziliaanse targetman kan zijn Colombiaanse ex-ploegmakker evenaren en zelfs overvleugelen. Wesley scoorde de voorbije seizoenen al tien keer in de play-offs.

En ook zijn spitsbroeder Jelle Vossen kan in de aankomende tienklapper een mijlpaal bereiken. De 30-jarige Limburgse aanvaller kan immers Mbaye Leye van de troon stoten als de algemene topschutter van play-off 1. De 36-jarige Senegalees zit aan 22 stuks, Vossen zijn teller staat voorlopig op 18.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.