Kalender play-off 1 bekend: Club opent met zwaar, maar bijzonder attractief tweeluik

Decarli scoort (Club Brugge - Antwerp)

Amper een dag na het afsluiten van de reguliere competitie zitten we al volop in play-off 1-modus want deze namiddag werd de kalender voor de immer bloedstollende eindsprint van het seizoen bekendgemaakt.

18 maart 2019 18:01 - Club Brugge begint eraan op zondag 31 maart met een thuismatch tegen AA Gent, een onvervalste ‘Slag om Vlaanderen’ dus om erin te vliegen. En op speeldag twee – donderdag 4 april – wacht al een volgende zware opdracht met een bezoek aan aartsrivaal Anderlecht. Van een pittige start gesproken.

De drukken openingsweek van play-off 1 wordt op maandag 8 april afgesloten met een thuismatch tegen het Standard van Michel Preud’homme. Op zondag 14 april wacht dan de eerste clash met leider Genk en dat wordt er eentje in de Luminus Arena.

Op maandag 22 april volgt al een nieuwe trip, ditmaal naar de Antwerpse Bosuil. In de terugronde heeft Club nog drie thuismatchen voor de boeg: Anderlecht (28/4), Genk (12/5) en Antwerp (19/5). Tussendoor moeten we nog punten proberen te rapen op het veld van Gent (5/5) en Standard (16/5).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.