Extra kopzorgen voor geplaagde Ivan Leko, die spreekt van “een van moeilijkste weken tot nu toe”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Brandon Mechele is al out en dat is nog niet het einde van de Brugse miserie in de directe aanloop naar de thuismatch tegen revelatie STVV. Trainer Ivan Leko moet nog een basispion missen én dan zijn er ook nog spelers die maar met veel moeite de selectie hebben gehaald.

01 maart 2019 18:04 - Tijdens zijn traditionele persbabbel op vrijdag wond onze coach er geen doekjes om: “Qua voorbereiding was dit een van mijn moeilijkste weken tot nu toe.” Veelzeggend en zeker niet gelogen want heel wat spelers sukkelden de voorbije week met kwaaltjes allerhande.

Laten we misschien beginnen met goed nieuws: Wesley Moraes stond deze week maar één keertje op het trainingsveld, maar is in principe wel klaar voor de komst van de Limburgers van Marc Brys. Afwachten of de Braziliaanse targetman ook fit genoeg is om aan de match te beginnen.

Ruud Vormer, Jelle Vossen en Benoît Poulain kenden ook geen zorgeloze trainingsweek. Het trio in kwestie behoort wel tot de 20-koppige spelerskern. Er morgen zeker niet bij is Emmanuel Dennis. De Nigeriaanse winger wordt in de selectie vervangen door jeugdspeler Cyril Ngonge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.