Leko op zijn hoede voor Eupen: “Dit seizoen al getoond hoe slecht we kunnen zijn tegen kleiner team”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Met Eupen uit en Moeskroen thuis oogt het afsluitende programma in de reguliere competitie al bij al eenvoudig voor Club Brugge, maar Ivan Leko waarschuwt resoluut voor onderschatting.

10 maart 2019 11:58 - “We kunnen zeggen dat de naam van Eupen niet zo groot is als die van Anderlecht of Standard, maar wij hebben dit seizoen al laten zien hoe slecht wij kunnen spelen tegen een tegenstander met een kleinere naam”, is Ivan Leko voorzichtig in de aanloop naar de verplaatsing naar de Oostkantons.

“De situatie op dit moment is dat we als tweede zes punten achterstand hebben op Genk en dat is veel. Eigenlijk hebben we geen andere optie dan elke match 100% alles te geven. We moeten in elke wedstrijd absoluut alles op alles zetten om te winnen want er is geen tijd en ruimte om te rekenen.”

De trainer van blauw-zwart is bovendien niet alleen bezig met Genk, maar ook met de andere teams: “Achter ons liggen ook nog Antwerp, Standard, Anderlecht, STVV en Gent op de loer. We moeten nog 12 keer full gas geven en dan zullen we op zondag 19 mei zien of we erin geslaagd zijn om ons doel te bereiken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.