Levende Clublegende in rouw gedompeld door overlijden oudste broer

Raoul Lambert (Club Brugge)

Wie Club Brugge zegt, denkt meteen aan iconen als Jan Ceulemans, Franky Van der Elst en Raoul Lambert en laatstgenoemd blauw-zwart monument moest afgelopen weekend afscheid nemen van zijn broer.

11 maart 2019 20:14 - De 74-jarige ex-aanvaller van onze geliefde club maakte als kind deel uit van een kroostrijk gezin met maar liefst vier broers en zes zussen. Gisteren verloor “Lotte” zijn oudste broer Urbain, ook al een ex-speler van Club.

Urbain Lambert overleed uiteindelijk op 85-jarige leeftijd. De notoire supporter van de 15-voudige landskampioen droeg als verdediger 5 jaar het shirt van de West-Vlaamse trots. De broer van de iconische Raoul Lambert kwam tussen 1958 en 1963 uiteindelijk 76 keer in actie voor Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.